Nibe Festival TV

Fire dage med sol, musik og et utal af videoproduktioner. Sådan kan man kortest beskrive de begivenheder der udspillede sig, da der i sommeren 2015 skulle laves video for Nibe Festival.

Og det lyder givetvis temmelig tilforladeligt, men begivenhederne som udspillede sig i Skalskoven fra d. 1. til den 4. juli 2015 var faktisk alt andet end det, og kan med en vis rimelighed bedre beskrives som værende højintense og strabadserende.

For under den bagende sol ved købstaden vest for Aalborg var der både produktioner fra studiet og felten på dagsordenen, og med fire dage til at få alle ender til at mødes var det en forudsætning, at hele holdet leverede fra morgen til aften og sommetider nat.

Derfor er det også en storartet fornøjelse professionelt såvel som socialt at arbejde sammen med de dygtige og engagerede drenge fra Delsted Productions, som formår at kombinere et højt produktivitetsniveau med menneskeligt overskud og godt humør.

Delsted har ansvaret for at levere indholdet til Nibe Festival TV, og i rollen som fotograf bidrog jeg i sommeren 2015 til, at der blev produceret mere end 30 fede videoer under trækronerne, da årets festival løb af stablen.

Tag et kig på nogle af de fede videoer fra Nibe Festival 2015. Du finder masser af slagsen på festivallens Vimeo-konto.
Flere cases

Nibe Festival TV
Fede produktioner fra Skalskoven med de seje drenge fra Delsted Productions.
Aalborg 2014
2014's sommermåneder bød på endnu en rundtur i Aalborg med kameraet.
Projekt Aalborg
Et førstegangsforsøg udi timelapse-kunstens forunderlige verden.
Superliga
Siden 2015 har jeg stået bag kameraet på en række TV-produktioner fra Superligaen.