Projekt Aalborg

I sommeren 2014 leverede jeg en række timelapse-sekvenser i forbindelse med produktionen af et reklamespot for AaB, som gik i luften forud for sæsonen 2014/2015.

Udover tilladelse til brug af to sekvenser fra Projekt Aalborg blev jeg desuden bedt om, at lave en speciel optagelse til reklamespottet ovenover.

I kølvandet på de indledende samtaler med AaB var jeg på Aalborg Stadion i dagtimerne af to omgange for at scoute lokationer, som kunne bruges til den endelige optagelse. Efter gåturene på det tomme stadion i Aalborgs vestby og en studering af himmellegemernes bevægelser blev planen, at sekvensen skulle skydes fra det sydvestlige hjørne af stadion mod nordøst.

Ved førstkommende lejlighed, hvor vejrudsigten så passende ud, blev sekvensen skudt. Det var et par dage efter, og det skete ved 04-tiden om morgenen. Fra selve optagelsen blev startet til materialet var i kassen gik der ca. fire timer.

 

Reklamespottet har sidenhen rullet over skærmen på 24Nordjyske i forskellige udgaver som spot for den kommende hjemmekamp. Den er brugt på samme måde i AaB’s onlinemarkedsføring på sociale medier, og endeligt blev spottet brugt på kampdage på Aalborg Stadion, hvor det blev afspillet på storskærmene umiddelbart inden kick-off.

Optagelsen er skudt på et Canon 7D med en 10-22 mm linse fra Canon.

Reklamespottet blev til i et samarbejde mellem The Company Film og hojland. art direction. Og i øvrigt også de flinke stadioninspektører fra Aalborg Kommune, som betroede mig et sæt nøgler til betonfortet ved Limfjorden.

Se nogle sjove stats fra opgaven nedenunder.

TIMERS OPTAGELSE
BILLEDER
SEKUNDERS VIDEO
VIEWS
Filter
All·
Broadcast·
Timelapse·
Video
Nibe Festival TV
Fede produktioner fra Skalskoven med de seje drenge fra Delsted Productions.
Aalborg 2014
2014's sommermåneder bød på endnu en rundtur i Aalborg med kameraet.
Projekt Aalborg
Et førstegangsforsøg udi timelapse-kunstens forunderlige verden.
Superliga
Siden 2015 har jeg stået bag kameraet på en række TV-produktioner fra Superligaen.